Arkinen aherrus on taas alkanut. Koirienkin pitää totutella taas entiseen elämänrytmiin ja yritettävä herätä aikaisin. Kerttu kyllä herää syömään mutta kun kuppi on tyhjä se mielellään menisi takaisin peittojen alle nukkumaan.

Vilmalla odotetaan kovasti juoksujen alkamista... syys-loka-marraskuussa pitäisi tulla ja sitten me suuntaamme pitkään ja hartaasti valittua poikaystävää tapaamaan. Melkoinen projekti on tuo uroksen valitseminen.  Vilman kasvattaja Kirsi on ollut suureksi avuksi poikaystävän valinnassa ja johdatteli minut viimein oikeaan osoitteeseen urosta kysymään. Nyt on kaikki uroksen omistajan ja kasvattajan kanssa sovittu ja vauvoja toivottavasti tulee sitten vielä ennen vuodenvaihdetta.

Minä olen ollut nyt innokkaasti töissä kehäsihteerinä. Se on mukavaa hommaa. Näkee näyttelystä sen toisenkin puolen. Ensiviikonloppuna olen menossa Joensuuhun töihin molemmiksi päiviksi ja kirjoittelen arvosteluja  156 kappaletta jos kaikki ilmoitetut koirat tulee...minä mielummin pyörittäisin kehää ja jakaisin niitä nauhoja mutta pitää tehdä sitä mitä käsketään!

Mukavaa syksyä kaikille...Hymy