Paljon on taas kaikenlaista tullut touhuttua. Mummon hautajaiset oli 8.päivä Joutsassa. Omat synttärit 11.päivä... vuosia on kertynyt jo melkoinen määrä!! Äitienpäiväkin oli ja meni.

Huomenna olemme lähdössä Helsinkiin luokkaretkelle. Minullekin on oma ranneke Linnanmäelle... muutama vuosi sitten kun Villen kanssa mentiin sinne niin minä ihan villiinnyin niistä ihanista kieputtimista. Toivottavasti osaan hillitä itseni paremmin nyt. Sitten me käydään luokan kanssa Yle:llä ja Fazerin tehtaassa ja keskustassa shoppailemassa. Toivottavasti sää suosii meitä. Kotiin Kuopioon palaamme perjantai-iltana.

Tulevana viikonloppuna olisi Varkauden näyttelyt. Lauantaina olemme Hennan kanssa siellä töissä ja sunnuntaina Kerttu lähtee sinne anomaan viimeistä sertiään. Parsoneita on ilmoittautunut 11. Tuomarina meille on Paula Heikkinen-Lehkonen.

Seuraavana viikonloppuna olen taas töissä Siilinjärven ryhmänäyttelyssä lauantaina ja Sulkavalla näyttelyssä Kertun kanssa sunnuntaina. Mukaan kyytiin on lähdössä Anna-Mari ja Mosse.  Sinne on 3 parsonia ilmottautunut. Tuomarina on Maija Mäkinen.

Näillä mennään!

Kesäloma 9.6. - 5.8. SITÄ ODOTELLESSA!!