Minä ja Ari oltiin viikonloppuna Kouvolassa moottoripyöräilyn merkeissä. Siellä oli meidän merkkisten moottoripyörien syyskokous.(Honda Valkyrie) Osallistumme aktiivisesti (?) ensikesänä tulevan suuren mp-tapamisen järjestelyyn. Sinne on tulossa osallistujia monesta maasta... mutta se on sitten ensikesän juttuja!

Tytöt oli mummolassa yötä meidän retken ajan. Siellä olikin kiva mummon vieressä nukkua. Vähän oli virtaa kun sunnuntaina hain tytöt kotiin kun mummo ei uskalla pitää niitä irti kun pupuja on niin paljon... karkaavat melko helposti eikä mummoa tietenkään tarvitse totella niin kun äitiä!!

Maanantaina käytin Vilmaa fysioterapiahoidossa jumissa olevan selän vuoksi. Vilma käveli selkä kyyryssä ja takajalat mahan alla kovempaa juoksua meni vain laukalla.  Fysioterapeutti Susanna Vartiainen antoi ensin vähän virtaa kivikoviin selkälihaksiin ja sitten hieroi ja venytti. Vilmalla oli pitkät selkäsihakset jumissa ja se vaikutti myöskin etujalkojen toimintaan. Tunnin hoito maksoi 50€ ja Vilma oli tyytyväinen. Yleensä Vilma ei suostu vieraiden käsittelyyn mutta nyt antoi melko hyvin käsitellä itseään vaikka välillä varmasti sattuikin.Saimme kotihoito-ohjeita ja jos katson tarpeelliseksi voimme käydä vielä uudelleen.