Kauan on mennyt edellisestä kirjoituksesta. Meidän nettiyhteys oli alkuun  niin hidas, ettei ollut mitään mahdollisuutta blogia päivittää ja aika on mennyt täällä omakotitalossa kaikenlaista hommaillessa. Kasvihuoneesta olemme jo päässeet satoa nauttimaan ja kukkaloisto pihassa on aivan ihastuttava.

Tältä näytti muuttoa seuraavana päivänä keittiössä ja olohuoneessa:

Onneksi kaikki tavarat on jo löytänyt paikkansa.

Minun kesäloma oli ja meni... vaihdoin työpaikkaa nyt aluksi ainakin vuodeksi, sitten taas katsotaan mikä on tilanne... mutta hieman on pidempiä työpäiviä aamu ja iltavuoroissa ja lauantaisinkin on töitä.

Kertun kanssa oltiin mejä-kokeissa ja tulos helteisessä +30 asteen kelissä oli AVO 0.. Kerttu päätti hieman harhailla ja lopuksi kahden hukan jälkeen jäi sammalikkoon ja se oli sitten siinä. Mutta vielä me yritetään tänävuonna johonkin kokeisiin päästä tulosta yrittämään.. hieman on työläs laji mutta mukavaa!!!!

Kaikille Vilman pennuille kuuluu hyvää. Kaikki ovat olleet terveinä eikä mitään suuria ongelmia ole ollut.

Nelly voi hyvin Tampereella ja harrastaa pyöräilyä.. hän tosin istuu koirarepussa Päivin selässä ja nauttii vain maisemien vaihtumisesta. Väillä pysähdytään tietysti uimaan. Kun reppu kotona otetaan esille Nelly jo istuu siinä!!!! Eli taitaa olla mieluinen harrastus . Hän on jo löytänyt parson-ystäviä Tampereelta ja tykkää paljon lapsista.

Evita viihdyttää Oulussa. Hänenkin asiansa ovat hienosti. Hampaat ovat vaihtuneet hyvin ja karvakin näyttää pysyneen melkoisen pitkänä. Ihastuttava neitokainen kuten kuvista voi nähdä.

Einari kävi meillä näyttäytymässä kesälomamatkalla. Hänestä oli kasvanut ihastuttava poika! Niin reipas ja sosiaalinen tapaus.. Vilman katse sai hänet heittäytymään selälleen mutta se ei tahtia haitannut. Jonkinajan kuluttua Vilma ja Kerttu hänen kanssaan jopa juoksivat hepuli-juoksuakin. Einari näyttää aivan Vilmalta pienenä.

Kova helle vaatii vilvoitusta... onneksi meillä on se uima-allas!!

Minä ja Henna etsitään sijoituskotia äskettäin syntyneelle parson-pojalle. Jos haluat tarjota rakastavan kodin hänelle niin ota yhteyttä!!