Olin lauantaina Hyrynsalmella hikisissä tunnelmissa Kertun kanssa (Kerttu ERI VAK2 pn4) mitään suurta menestystä ei tullut mutta näyttelyissä onkin kiva tavata tuttuja ja vaihtaa kuulumisia. Aavan kanssa oltiin taas samassa kehässä ja toiseksi jäätiin. Aavan perheelle terkkuja... vauva oli niin ihana, onnea vielä kerran!!! Ensimmäisessä näyttelyssä ollut Niitti sai heti sertin... Niittiä oli kiva nähdä livenä ja Wilhelmiinan Moppe-Koira näytti yhtä hyvältä kun ennenkin ja omistajat oli yhtä kivoja kun aikaisemminkin. No, paras voitti Hyrynsalmellakin ja aina ne näyttelyt on yhtä kivoja tapahtumia.

Ilma oli ihana joten päätimme lähteä sunnuntaina mökille rentoutumaan! Vilma ui vaikka vesi oli vielä jäätävän kylmää, Kerttu tyytyi kahlaamaan kuten viimevuonnakin.

Särki oli kutupuuhissa ja loiskutteli rantaheinikossa... Vilma kävi monta kertaa tarkastamassa mikä ihme siellä oikein loiskuttelee :)

Kyllä kesä on kiva!

Korvasienet ovat vielä tosi pieniä.. parin viikon päästä sitten kannattaa sato käydä keräämässä.

Meidän muuttopäivä lähestyy. Koti alkaa olla täynnä muuttoautoa odottavia laatikoita!

Minä olen lauantaina Siilinjärven näyttelyssä töissä Hennan kanssa.. tälläkertaa olisi beaglejä ja ajokoiria ainakin... sitten viikon kuluttua olen Joensuun näyttelyssä taas töissä!!! 

Näillä on hyvä jatkaa kesäloman odotusta!!