Järjestin kuvauspaikan ja tarkoituksena oli ottaa pennuista hienoja seisomis- ja kävelykuvia. Helpommin sanottu kun tehty... Nelly oli niin nopea, että en ehtinyt kuvata, Einari ei halunnut kävellä vaaleanpunaisella alustalla ja Evitaa alkoi jo niin väsyttämään, ettei se halunnut kun alkaa nukkumaan!

No vielähän tässä on viikkoja jäljellä! Kaikki on hyvin. Loppuviikosta aion antaa vauvoille muutakin ruokaa kun Vilman maito kun Vilma on selvästi alkanut viettämään aikaa mielummin muualla kun pentulaatikossa...

Nelly tykkää olla sylissä. Se rentoutuu heti kun pääsee syliin hellittäväksi. Hän tutustuu uusiin asioihin kaikista reippaimmin.

Einari on porukan pienin mutta aina kun herää alkaa tekemään siskoille jotakin pientä kiusaa.. niinkun puremaan korvasta mutta sylissä tykkää olla ja hakeutuu kyllä lähelle toisia nukkumaan.

Evita on porukan suurin ja karvaisin. Hän tykkää nukkua selällään jalat levällään ja ottaa pentulaatikosta kyllä oman tilansa haltuun. Jyrää muut tissiltä ja saa mitä haluaa..