Oulun näyttelyt on nyt näytelty. Ei ollut tulos ihan sitä kun olisin halunnut... Lauantaina tiukka Tanskalaistuomari arvioi Kertun H:n arvoiseksi. Korvat oli väärässä asennossa ja kulmaukset oli huonot ja pääkin taisi olla vähän väärin muotoutunut, niin ja tuomari toivoi vähän enemmän jalkoja pikkusen pitempää karvaa!

Sunnuntaina sitten astetta parempi arvostelu EH. Tuomari oli Hollannista. Tänään oli paljon hyvää mutta ne kulmaukset edessä oli taas jotenkin huonot. Mikähän niihin kulmauksiin nyt on tullut kun ne ennen ovat hyvät olleet??

No, me saatiin tästä vähän lisää potkua ensiviikonlopun Mikkelin näyttelyyn... sitten ei tänävuonna enää sertimahdollisuuksia olekaan. Mennäänhän me tietysti lokakuussa Erkkariin ja joulukuussa Messariin...

Oulussa oli kiva nähdä vanhoja tuttuja ja taisimme saada muutaman uudenkin kaverin. Kivoja tapahtumia nuo näyttelyt vaikka ei itse pärjäisikään iloitaan siitä kun joku muu pärjää.

Vielä olisi pari viikkoa lomaa jäljellä ja Kuopion läheisyydessä olisi monta match showta joihin me voisimme mennä aikaamme kuluttamaan.

Kertulla on tänään juoksujen päivä nro12 ja kun ulkona poikakoira tulee haistelemaan hän jähmettyy ihan liikkumattomaksi patsaaksi ja häntä tekee ihmeellisiä kiekuroita...