Kyllä on meillä serti tiukassa. No, tuomari oli kyllä melko outo. Urokset sentään kävi pikaisesti pöydällä kun omistaja näytti hampaat ja tuomari pikkasen hipaisi takapäätä että onko ne pallit siellä! Narttuja ei pöydällä edes käytetty. Hampaatkin katsottiin niin, että esittäjä näytti maassa seisovalta koiralta hampaat ja purennan.  Kaikilta avoimen luokan nartuilta samalla kertaa (7 kpl) sitten juostiin pari kierrosta yhdessä. Senjälkeen yksilöarvostelu (ei enää yksin liikuttu) ja se oli siinä. Kilpailuluokassa juostiin yhdessä ja tuomari tiputteli yksitellen koiria pois ja sijoitti neljä. Kerttu sai ERI:n mutta ei sitten enää sijoittunut. Tuomari ei edes koskenut Kerttuun. Sellainen setä Bulgariasta oli Anton Todorov. Niin ja kehän aluksi kehäsihteeri sanoi, että syöttäminen kehässä on kielletty.

Esitin tänään myös Frodon (Joutilaan Onnenpotku) jonka olin houkutellut osallistumaan näyttelyyn ensimmäistä kertaa. Hieman jännitti, että miten se minun kanssa suostuu juoksemaan ja seisomaan. Hienosti Frodo meni ja ensimmäisen näyttelyn saldoksi ERI AVK1 PU3 VARA-SERTI.

Kuvia näyttelystä löytyy Leenan ottamana parson-foorumista Mikkelin näyttelyn tuloksien kohdalta eli tästä linkistä. Hyviä kuvia Leena on taas ottanut. Kiitos  Leena :)