Kauan odotettu loma on nyt menossa. Aloitin sen käymällä sunnuntaina Kotkassa näyttelyssä Kertun kanssa. Punaisen nauhan saimme. Olisin halunnut ihan muuta, mutta tuomari oli sitä mieltä että Kertun pään ja kuonon linjat saisi olla paremmat ja silmät oli liian vaaleat. No, mehän ei tästä lannistuttu vaan Laukaassa 11.7. taas uusi yritys saada se serti!!! Onneksi se ei tule helposti niin sitä sitten osaa arvostaa enemmän.

Täällä Hankasalmella meidän mökin kohdalla on ollut tuulista ja kylmää. Se ei ole meitä haitannut vaan ollaan touhuiltu kaikenlaista kivaa. Kerttu sai haistella verijäljen kun Vilmaa ei huvittanut... Vilma tykkää enemmän olla minun kanssa mato-ongella. Se haukkuu sitä kohoa KOKOAJAN eli mihinkään salakalaan ei Vilmaa kannata mukaan ottaa. Sitten se pyydystää kalaämpäristä kaikki kalat veneen lattialle. Se oli tunnin onkimisen jälkeen melko väsynyt. Kuvia laitan myöhemmin.

Tänään illalla Vilman etujalka turposi ja se hyppi kolmella jalalla... ajattelin, että kyy on siihen pistänyt mutta mitään puremajälkeä ei löydetty. Annoin kaksi Ampikyy-tablettia ja parin tunnin kuluttua hän voi jo paremmin eikä nuole jalkaa kokoajan. Olisiko muurahainen tai ampiainen pistänyt. Seurataan.