Taas kerran kävimme katsomassa josko tytöillä alkaisi vaistot herätä ja vaikka pieni murina ketulle tulisi.

Vilma oli tälläkertaa uteliaalla tuulella ja hän oli jopa kiinnostunut häkissä olevasta eläimestä. Katsoi kuitenkin metrin päästä mutta ääntäkään ei päästänyt. Kerttu haukkui matkan päästä mutta ei mennyt häkin eteen. Tosi paljon tyttöjä se tilanne pelotti. Sain sieltä kotiinvietäväksi pienen palan ketunkarvaa ja sillä sitten leikitin kotona. Hyvin alkoi vietit herätä ja nahkaa jo kovastikin riepoteltiin meidän olohuoneessa. Vielä minä sinne uudelleen menen jonkin ajan kuluttua. Kyllä ne siitä syttyy.

Meidän mukana oli Anna-Mari ja Mossekin. Mosse ymmärsi mitä siellä pitää tehdä ja antoi kunnon haukut häkissä olevalle ketulle. Samaan aikaan oli kaksi kettistäkin, Into ja Aino, joista Aino 7v pääsi ihan putkeen asti mutta oli senverran ylipainoa että pieni laihdutus ja uudelleen. Into on niin suuri mies ettei putkeen taida olla asiaa milloinkaan.

Venäjälle lähdetään parin viikon kuluttua. Kävinkin ostamassa uuden mustan housupuvun. Mitään kamalan suurta en sieltä odota mutta on tosi kiva lähteä katsomaan miten Moskovassa suuri näyttely järjestetään.