Lauantai menikin koko päivä Terri-Erin merkeissä. Pelkkä matka edestakaisin Helsinkiin kesti kahdeksan tuntia... paikanpäälläkin oltiin Anna-Marin kanssa ainakin viisi tuntia. Illalla väsytti. Kiva päivä oli. Parsoneja oli 77 ilmoittautunutta. Kerttu sai englantilaiselta tiukalta tuomarilta EH:n ja hyvän arvostelun (voi lukea arvosteluista). Kilpailuluokassa ei sitten sijoituttu. Kasvattajaluokasta saatiin KP, niin ettei ihan huonosti mennyt. Mona sai ERI:n ja oli valionarttujen toinen. Kertulla on varmaankin menossa jonkinlainen murkku-ikä kun kehässä pitää hyppiä eikä pöydälläkään tahdo pysyä, ón niin kamalasti innoissaan (ehkäpä siitä, että saa namia). Paljon on harjoiteltu mutta lisää pitää vielä harjoitella ja yrittää jättää namit vähemmälle.

1868114.jpg

Perjantaina käyvin tyttöjen kanssa metsässä lenkillä ja tietysti kun ei ollut ämpäriä mukana löytyi tosi hyvä kantarellipaikka. Hätä keinot keksii... hieman ajatus hirvikärpäsistä hirvitti mutta kyllä kotona maistui sienet hyvälle!

1868115.jpg

Puuharyhmän kanssa puuhattiin sunnuntaina sieni-retken merkeissä. Tälläkertaa tähtäimessä oli suppilovahverot. Niitä löytyikin ihan kivasti parin keiton verran. Vielä oli tosi paljon tosi pieniä alkuja jotka jätimme kasvamaan seuraavalle (toivottavasti me) kerääjälle. Tein kotona sienistä keiton (kasvislientä, kuohukermaa, koskenlaskija-juustoa) ja oli ihan älyttömän hyvää. Koirat tykkäsi kolmen tunnin vaeltelusta metsässä ja sammuivat heti kun tultiin kotiin.

1868116.jpg