Tällä viikolla meillä oli Vilman viimeiset agility-harkat jatko2 ryhmässä. Me kerrataan vielä sama kurssi ja pääsimmekin heinäkuun kurssille mukaan, ehkäpä jo toukokuun ryhmässä on meille paikka mutta se selviää myöhemmin.

Kerttu aloitti alkeis-TOKO-ryhmässä. Allu on samassa porukassa. Me treenataan kerran viikossa ja pian meistä tulee tosi tottelevaisia! Ainakin päästään agilityn-hallittavuustestin paikallapysymisen osiosta läpi!!!

Mummolassa käytiin pellolla myyrän koloja tutkimassa. Kerttu oli innokkaampi kun Vilma. Voi olla, että Kerttu haistoi ruuan niissä koloissa kun kupissa on nyt ollut vähemmän ja sekin light-nappuloita. Ehkäpä heiman on viikossa vyötärö jo alkanut hahmottua.

1504341.jpg

Käytiin tänään sunnuntaina metsäretkellä. Kävelimme ihanassa ilmassa metsän halki Lammasjärven laavulle. Olemme olleet siellä ennenkin tällä samalla porukalla, Henna & Miika ja pojat sekä minä ja tytöt. Paistoimme makkaraa ja nautimme ihanasta paikasta. Muut paitsi Kerttu kävi uimassa. Elmo ja Allu uivat eniten. Ei ollut vielä hirveän lämmintä vettä mutta varmasti virkistävää.

1504369.jpg

Miika ehti makkarahiillosta odotellessa hieman kouluttaa koiriakin. Kuinka kauniisti kaikki istuvatkaan. Vilma on Miikan takana ja istuu nätisti!

1504351.jpg

Meidän prinsessa-Kerttu kivellä!

1504373.jpg

Ilmeisesti lenkki oli riittävän tehokas kun lopputulos on tämä!

1504377.jpg