Ilmoitin Kertun Lemmikkikeskus Viiksen järjestämälle toko-kurssille. Se alkaa maaliskuussa. Sitten kävin kuuntelemassa fysioterapiaa-koirille luennon. Siellä neuvottiin koiran rentouttamista. Tykkäsin luennosta ja luennoitsijasta. Luentoaika 4 tuntia kului kuin siivillä.

Kertulla on nyt menossa ne varmat päivät. Häntä heilahtaa tiukasti sivuun kun joku pääsee haistamaan.

Tänään oli hyvä päivä lenkkeillä jäällä. Aurinkokin paistoi ihanasti. Olimme senverran aamulla, ettei muita liikkujia juurikaan ollut ja pystyi pitämään irti. Kyllä tytöt revitteli menemään.

Meidän "liian-paksu-perhoseksi" -Kerttu pääsee liian usein syömään Vilmankin ruuat (Vilma antaa!) ja olenkin nyt tehostanut syömisen aikaista valvontaa.

Ilmoitin Kertun Jyväskylän (19.4.) ja Pyhäjärven (20.4) näyttelyihin. Toivottavasti Allukin muistaa ilmoittautua ainakin Jyväskylään. Foxykin taitaa olla tulossa... onpahan meitä sitten ainakin kaksi pilkullista parsonia mukana! Kertun pilkut turkissa on vaan lisääntynyt!

Kyllä Kerttua lenkin jälkeen väsyttikin!

1301313.jpg

Sitten lällälää kuva...

1301307.jpg

Vielä nyhjäystä videona... jos osaan laittaa sen tänne! Tällaista meillä tytöt paljon harrastaa kun me ollaan poissa.

.....videon laittaminen tökki... kun onnistun niin laitan nyhjäystä tulemaan.....

Tässäpä 

Vilma ja Kerttu lähettää terkkuja kaikille kamuille. Voisimme lenkkeillä vaikka tiistaina 26.päivä jos ilmat sallii... vaikka jäällä. Sitten voisimme lähteä laavu-retkelle vaikka la 1.3. jos ilmat sallii!