Meidän porukasta parhaiten menestyi Allu. Hän oli ROP-pentu ja arvostelun voi lukea hänen blogistaan

1069362.jpg

Elvis ERI VAK2. 

1069363.jpg

Vilma oli ainoa avoimen luokan narttu ja ensimmäistä kertaa ikinä sai T:n. Sehän oli onneksi vain tämän yhden tuomarin mielipide  ja arvostelun voi lukea täältä. Pitää ehkä miettiä kannattaako Vilman kanssa enää näyttelyitä kierrellä kun ei siitä taida muotovaliota tulla vaikka sen meidän mielestä on MAAILMAN ihanin parsoni.

1069365.jpg

Precious Pearl oli ROP-kasvattaja. Topi ja Otto -veljet esiintyivät ERI:n arvoisesti ja Topi oli PU4. Armas sai EH:n kun ei ollut riittävästi ulottuvuuksia! Armakselle oli ihan sama mitä se tuomari arvosteluun kirjoitti ei olisi voinut vähemmän kiinnostaa.

1069364.jpg

Vilmalla alkoikin sopivasti juoksut keskiviikkona... autossa oli Vilman lisäksi 4 urosta joista Allu oli selvästi eniten kiinnostunut mutta matka meni kuitenkin ihan hyvin.

Suuri kiitos Katrille ja vähänkuluttavalle autolle jotka kuljettivat meidät näyttelyyn ja takaisin eikä minun tarvinnut tälläkertaa kun istua kyydissä ja nauttia matkasta!

Seuraava näyttelymatka onkin siten suureen maailmaan... ihan Helsinkiin asti 8.12. Siellä olemme yötä kun parsonien arvostelu alkaa jo klo 9.00. Sinne meidän perheestä osallistuu Kerttu pentuluokkaan. Mukaan on lähdössä myöskin Allu nyt jo junnu-luokkalainen. Voittaja-titteleitä odotellessa....