Uusi kaveri kävi mummolassa Kerttua ja Vilmaa tapaamassa. Leikki ei ollut oikein tasapuolista kun Lulu ei ole ihan niin nopea kun meidän koirat ja painoakin on tainnut kertyä hieman ylimääräistä. Leikki kuitenkin sujui hienosti.

798402.jpg

798403.jpg

Koska ilmat alkoivat näyttämään hyvältä päätimme perjantaina lähteä käymään mökillä jos vaikka mustikoita saisi. Vilma olisi uinut koko ajan ja Kerttu vouhotti muuten vaan. Mustikkametsässä Vilmalla oli kaikenlaista kivaa haisteltavaa mutta Kerttu siellä ryteikössä hyytyi melkoisen nopeasti ja se köllähti makaamaan mustikkamättään alle ja nautti metsän antimista, nälkähän se siinä metsässä rämpimisessä tuli. Siihen se sitten jäi... niin oli veto pois. Liivi piti laittaa, ettei häviä korkeiden varpujen sekaan.

798404.jpg

Villellä oli kaverina mukana Olli. Polkuveneellä soutelu olisi ollut Vilmankin mieleen mutta ei pojat ottanut sitä mukaan.

798458.jpg

 

Yöksi ei jääty vaan lähdettiin kotiin illaksi.

798408.jpg

798410.jpg

Lauantaina ja sunnuntaina minä olin Kuopion koiranäyttelyssä rokotuksia tarkastamassa... menihän nämä kesän aurinkoisimmat päivät hyvin sielläkin!