Olipa rentouttavaa viettää muutama yö mökillä. Koirat saivat mennä ja tulla miten halusivat. Ilmat oli tosin melko sateiset mutta ei se menoa haitannut. Kaikenlaista sattui ja tapahtui!!!

Kerttu tippui laiturilta järveen... ei ollut vettä kun muutama sentti mutta siihen jämähti kun suolapatsat. Piti nostaa takaisin laiturille ei liikkunut yhtään mihinkään! Ei kuitenkaan sitä säikähtänyt vaan tippui samassa kohdassa vielä toisenkin kerran seuraavana päivänä. Vielä ei tykkää uida niin kun Vilma. Vilma taas olisi ollut uimassa ja kahlaamassa vaikka koko viikonlopun. Kiviä ja käpyjä piti heitellä ja kyllä oli menoa. Yhtenä iltana juuri ennen nukkumaan menoa Vilma kuuli rannasta KVAAK-KVAAK... ja sillä kertaa lähti. Juoksi rantaa pitkin pienen sorsa-vauvan perässä varmasti puoli kilometriä. Lähdimme veneellä katsomaan mihin asti se meni ja siellä se seisoi rantakivellä ja KVAAK-KVAAK uiskenteli siinä  lähellä.

719529.jpg

719531.jpg

719535.jpg

Supikoiraan Vilma törmäsi perjantai-iltana. Kamala haukkuminen alkoi ja Ari meni katsomaan ja supi piti kummaa ääntä ja Vilma parin metrin päästä sitä haukkui. Onneksi ei tappelua tullut... miten olisikaan supi-paralle käynyt. Mutta Vilma kohteli pientä lintu-vauvaa tosi nätisti. Se haisteli ja tuuppi nenällä. Lintu oli vähän ihmeissään. Vilmalla ei ollut aikomustakaan kohdella huonosti pikkulintua. Mutta sitten pienen linnun tajusi Kerttu joka vaan tuli ja puraisi siltä reppanalta niskat poikki. Yhtään edes haistamatta tai pitempiä miettimättä luonto sanoi, että näin! Se oli siinä sitten.

719537.jpg

719540.jpg

Kerttu olisi syönyt sen elämänsä ensimmäisen elävän ahvenekin ellen olisi ehtinyt vetäistä sitä pois.

719528.jpg

Vilma taas mieluiten syö pöydästä iskältä. Ja iskän sylissä on turva kun Kerttu ei vielä pääse hyppäämään niin ylös. Hampaat on tosi terävät joten turvaa välillä tarvitaankin.

719544.jpg

719526.jpg

Mutta kyllä sitten kelpaa nukkuakin pää tyynyllä!

719547.jpg